Néhány szót magunkról:

Az Active Komplex Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonban lévő, elégedett megrendelőkkel büszkélkedő építőipari vállalkozás, amely több éve képviseli a tisztességes vállalkozói szemléletet és átfogó építőipari generálkivitelezést kínál ügyfeleinek. Ügyfeleink között magas minőségi elvárásokkal rendelkező magán illetve közületi megrendelőket tisztelhetünk, legyen szó akár családi házak, kormányzati épületek, luxus igényt támasztó irodaházak, szállodák és műemlékek építéséről vagy nívós felújításáról.

Az Active Komplex a minőség garanciája. Munkatársaink szakértelme és magas anyag-, illetve technológiaismerete biztosítja évek óta, hogy az építőipar fontos szereplője legyen.

Alvállalkozó partnereinkre stratégiai partnerként tekintünk, legyen szó akár egyéni vállalkozókról vagy több fős szakági kivitelező csapatokról. A stratégiai partnerség alapja a kölcsönös bizalom, melyet a vállalkozó részéről a pontos és megfelelő minőségű munka, megrendelői oldalról a korrekt és gyors pénzügyi elszámolás alapoz meg. Cégünk partnereink munkáját gépekkel, esetlegesen munkásszállással is segíteni tudjuk.

Profi csapatunkkal képesek vagyunk arra, hogy a megfelelő gépekkel, szerszámokkal nagyon rövid idő alatt hatékonyan elvégezzük azokat a feladatokat, amikre szükség van.

Néhány szót magunkról:
Miért minket válasszon?

Több érvünk is van rá!

Korszerű saját gépekkel dolgozunk

Korszerű saját gépekkel dolgozunk

Generálkivitelezéshez szükséges gépparkkal rendelkezünk, alapásástól a kulcsátadásig. Földmunkagépek, kiszolgáló teherautók, kézi szerszámok, homlokzati állványok, födémzsalu rendszerek...

Felkészült szakemberekkel dolgozunk

Felkészült szakemberekkel dolgozunk

A kivitelezés minden fázisában képzett szakembereink végzik az adott feladatokat. Folyamatosan képezzük magunkat és kollégáinkat a legújabb technológiák elsajátításában.

Hatékony erővel dolgozunk

Hatékony erővel dolgozunk

A kivitelezés nagyságához mérten a leghatékonyabb szakmai állománnyal végezzük a munkáinkat a hatékony termelés érdekében.

Mindent egy helyen

Mindent egy helyen

A tervezéstől a kivitelezés végéig, energetikai tanúsítvány elkészítésén keresztül, közművek bekötésén át a Hatósággal történő kapcsolattartásig mindent intézünk.

35
Saját létszám
28
Alvállalkozó cég
39
Múlt évi projekt
39
Elégedett ügyfél

Fő munkatársaink

Antalházi György

Antalházi György

Ügyvezető
Varga-Kovács Nikoletta

Varga-Kovács Nikoletta

Projekt és garancia koordinátor
Kacsó Gyula

Kacsó Gyula

Építésvezető
Holló Erik

Holló Erik

Gépkezelő

Keressen minket ha azonnali építőipari segítségre van szüksége!