Bisnode tanúsítvány

     

Az Active Komplex  Kft a Bisnode AA tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon  alacsony.

A Bisnode tanúsítvány alapja a Bisnode minősítése, mely nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A Bisnode tanúsítvány jelzi a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel – azaz a Bisnode tanúsítvánnyal – rendelkező vállalkozás pénzügyileg stabil.  A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén.

A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Bisnode minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

Mivel a Bisnode minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a Bisnode minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy cégünk a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

 

EMI tanúsítvány

                                                       

A panasznyilvántartás státusz jelentés feltárja a lekérdezett vállalkozások illetve azok vezetőinek építőipari múltját és jelenét, valamint a piaci magatartását.

A Nyugodt Építkezés Analitika csapata felderíti és értelmezi azokra a kérdésekre a választ, amik Önt mint megrendelőt foglalkoztatják, de a szakik nem szívesen beszélnek róluk. A könnyen értelmezhető kockázati besorolásoknak köszönhetően Ön eldöntheti, hogy mennyi kockázatot hajlandó vállalni a vállalkozás megbízásával.

Ne dőljön be a nyájas marketing dumáknak, hiszen ez a károsulttá válás előszobája.

A panasznyilvántartás státusz jelentés eredménye mentes minden szubjektív emberi tényezőtől, így garantálja a vizsgált vállalkozások azonos elvek alapján történő megítélését.

Figyelem: mindig ellenőrizze az építési vállalkozást, mielőtt beengedi otthonába.

HVG tanúsítvány

A HVG és a Céginformáció.hu felállított egy olyan követelményrendszert, ami alapján üzletkötésre ajánlottnak tekinthet egy adott céget. Amelyik cég ezeknek a feltételeknek megfelel, annál megjelenik az “ajánlott cég” logo a ceginformacio.hu adatlapján.

Amennyiben az elmúlt 3 évben a cég kapcsán nem jelent meg valamilyen negatív adat a cégközlönyben vagy NAV oldalán, a tanúsítvány látható a cég adatlapján.

A tanúsítvány automatikusan eltűnik, ha valamilyen negatív esemény jelenik meg az említett 2 forrásban a cégről.