Direct Active Assistance - Közvetlen aktív segítségnyújtás

                                                                                                            

Nem szeretne kicsúszni a kivitelezési határidőkből?

A Direct Active Assistance szolgáltatásunkat nem titkoltan azzal a határozott céllal hoztuk létre, hogy új utakat nyisson a hazai kivitelezői szegmensben, ezáltal segítséget nyújtson egy ingatlan teljes körű kivitelezésében esetlegesen kialakult rések kitöltésében úgy, hogy az ügyfelek idegeskedés és felesleges buktatók nélkül, mint minőségben, mint határidőben juthassanak álmaik otthonához.

Építkezés? Bővítés? Felújítás? Bármelyik kivitelezési folyamat hiányával is nézünk farkasszemet, előfordulhat, hogy a következő szakipar nem jelenik meg, vagy a hiányos szakmai tudás birtokában nem tudja elvégezni az adott munkarészt. Sok esetben jelent gondot a generálkivitelezőknek, építtetőknek, hogy egyes kivitelezési fázisok elvégzéséhez nem áll rendelkezésre szükséges létszámban szakember. Ilyenkor egyesek elgondolkoznak azon, hogy egyáltalán a soron következő szakipar megjelenik-e a megfelelő időben és nem esik szét a tervezett ütemterv. Amennyiben kiesik egy munkafázis, akkor jelentős csúszások keletkezhetnek és a következő szakipar sem biztos, hogy egy későbbi időpontban rendelkezésre tud állni. Az ilyen jellegű kivitelezési határidő csúszás igencsak kockázatos a határidők szempontjából, mert a munkaerőhiány miatt akár el is húzódhat a kivitelezés befejezése, ami anyagi és erkölcsi szempontból is igen érzékenyen érinthet mindenkit. Amennyiben Ön nem szeretne kellemetlen helyzetekbe kerülni, orvosolja a szakemberhiányt a Direct Active Assistance szolgáltatásunkkal. Nincs regisztrációs díj. nincs előfizetési díj, viszont van azonnali segítség! 24-72 órán belül felvonulunk és bármely szakiparban keletkezett űrt kitöltjük, hogy Ön időben fogadhassa a soron következő szakipart.

Az Active Komplex Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonban lévő, elégedett megrendelőkkel büszkélkedő építőipari vállalkozás, amely több éve képviseli a tisztességes vállalkozói szemléletet és átfogó építőipari generálkivitelezést kínál ügyfeleinek. Ügyfeleink között magas minőségi elvárásokkal rendelkező magán illetve közületi megrendelőket tisztelhetünk, legyen szó akár családi házak, kormányzati épületek, luxus igényt támasztó irodaházak, szállodák és műemlékek építéséről vagy nívós felújításáról.

Az Active Komplex a minőség garanciája. Munkatársaink szakértelme és magas anyag-, illetve technológiaismerete biztosítja évek óta, hogy az építőipar fontos szereplője legyen.

Alvállalkozó partnereinkre stratégiai partnerként tekintünk, legyen szó akár egyéni vállalkozókról vagy több fős szakági kivitelező csapatokról. A stratégiai partnerség alapja a kölcsönös bizalom, melyet a vállalkozó részéről a pontos és megfelelő minőségű munka, megrendelői oldalról a korrekt és gyors pénzügyi elszámolás alapoz meg. Cégünk partnereink munkáját gépekkel, esetlegesen munkásszállással is segíteni tudjuk.

Profi csapatunkkal képesek vagyunk arra, hogy a megfelelő gépekkel, szerszámokkal nagyon rövid idő alatt hatékonyan elvégezzük azokat a feladatokat, amikre szükség van.

Ami mellettünk szól:

25 év szakmai tapasztalat

Minden szakiparban 4-9 fős összeszokott kollégák – szakiparonként több brigád.

24-72 órán belül elkezdjük az  adott munkát.

Kimagasló szervező készség és kapcsolatrendszer

Garanciavállalás,

Pontos, gyors munkavégzés.

Ahhoz, hogy minden kockázati tényezőt elkerülhessen, keressen meg minket. Segítünk!

Nem alvállalkozói kivitelezési munkákat keresünk. Sőt semmilyen munkát nem keresünk.

Direct Active Assistance szolgáltatásunkat azért hoztuk létre, hogy a kivitelezési fázisban bajba került vállalkozásokon segítsünk.

Gyors , azonnali segítséget nyújtunk azoknak a vállalkozásoknak , építtetőknek, akik a fizetési és anyag biztosítási  feltételeknek megfelelnek.

Keressen minket ha azonnali építőipari segítségre van szüksége!